torstai 9. helmikuuta 2017

Ja näin blogi on syntynyt

Päätin vihdoin ruveta tuumasta toimeen ja aloittaa blogin kirjoittamisen. Tunnin taistelun jälkeen meinasi usko loppua eri nippeleiden ja nappeleiden kanssa mutta päätin vilkaista asetuksia uudemman kerran ja palaset alkoivat loksahdella kohdalleen. 😜

Ulkoasun kanssa pitää varmaan vielä jatkossa säätää mutta antakaa armon käydä oikeudesta. Kyllä tämä tästä.

Nyt päästäänkin sitten itse asiaan eli kirjoittamiseen. Helpommin sanottu kuin tehty. Pääpaino tällä blogilla tulee olemaan taiteessa ja taidetarvikkeissa. Mutta taide sinällään on aika suppea aihe. Etenkin kun sitä ei ehdi hirveästi tehdä. Elämässä on paljon muutakin jutun juurta. Itselleni lähellä sydäntä ovat myös luonto ja pelaaminen. Ja kissat. Etenkin kissat.

Eiköhän tuota juttua löydy kun pääsee eroon pahimmasta ramppikuumeesta. Ainakin livenä suu tuppaa käymään enemmän kuin tarpeeksi.

Jotta ei menisi ihan jorinaksi niin tässä katsaus siihen mitä tällä hetkellä on tekeillä. Olen käyttänyt viime viikot realististen grafiittitöiden tekoon, mutta kuten tavallista, tylsyys iski varsin nopeasti. En pidä kopioimisesta.

Ostin joku aika sitten Aaron Blaisen hahmojensuunnittelukurssin ja aloin katsomaan sitä uudestaan työskennellen videoiden tahdissa jotta oppisin mahdollisimman paljon. Näistä videoista voimaantuneena sain luotua virnuilevan kissan joka alkoikin sitten elää omaa elämäänsä.

Liikaa talipalloja?


Yritän aina hirveästi liikaa piirtäessäni ja sen seurauksena olen jäänyt jonnekin realismin ja sarjakuvapiirtämisen välimaastoon. Vaikka tyylini on ehkä sangen omintakeinen, se on niin kovin kehittymätön. Herra Blaisen videoissa kuulee usein lausahduksen "Simple simple!". Ei saa yrittää liikaa liian varhain ja sanoman täytyy olla selkeä. Tätä yritän nyt paukuttaa itselleni.

Tekeillä on myös ystävänpäiväjuttua, mutta kun näitä kahta kuvaa lähtee vertaamaan, hiomista on kyllä vielä rutkasti.



Mutta tekeillä oleva on jo puoliksi tehty, eikös juu? 😁

Kun tässä nyt on järjestelty ja hiottu sosiaalista mediaa niin taidanpa seuraavaksi hioa työpöytäni järjestystä. Seuraavaa postausta ootellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti