keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Art Discount.UK

Tässä jokin aika sitten mainitsin, että rakastamani verkkokauppa Jackson's Art Supplies ei saa valikoimiinsa Hahnemühlen uutta Britannia Hot Press - paperia. Tästä lannistuneena päätin vihdoin tehdä tilauksen Art Discount.uk - verkkokauppaan. Tilauksen tekeminen uuteen, ulkomaalaiseen verkkokauppaan hermostuttaa aina, mutta hermoilin turhia.

Sivusto on ehkä hieman sekamelska ja etenkin tietyn merkin papereita etsiessä sai olla tarkkana mistä etsi. Välillä en saanut Hahnemühlen uutta Britanniaa näkyviin ollenkaan ja luulin että olin nähnyt unta että sitä sieltä saa (😂), mutta kun sitten tein haun papereiden päävalikossa niin kaikki tulikin taas nätisti näkyviin. Hohhoijaa. No pääasia että löytyi.

Koska tämän kaupan postikulut ovat melko suolaiset (15,60€ ilman Jackson'sille tuttuja alennuksia) päätin tilata paperia heti kunnolla. Britannian Hot Press lehtiöitä tilasin 2kpl koossa 30 x 40cm. Bongasin myös valmiiksi leikatun 20kpl setin Bockingford Hot Pressiä sekä 50 sivun jumbolehtiön Hahnemühle Anniversaryä koossa 30 x 40cm (JEE!).

Tuotteille tuli hintaa 46,78€ ja postitus tosiaan 15,60€ eli koko komeudelle tuli hintaa 62,38€. Ja saanen huomauttaa, että tässä on aivan jäätävä nippu paperia! Koko homma vingutettiin Visa Debitillä ja sain sähköpostiin varmistuksen ja muutaman päivän päästä lähetysilmoituksen seurantakoodin kera. Erittäin isot pisteet tuosta seurantakoodista, sillä Jackson'silta en viimeaikoina ole saanut sitä lainkaan. En tiedä miksi sillä ennen sai. Toki paketin koko vaikuttaa, mutta viimeksi kun tilasin heiltä papereita en saanut seurantakoodia vaikka paketti toimitettiin suoraan kotiin eikä postiin kirjattuna kirjeenä. Tilaukseni olen kuitenkin aina saanut, joten ei tämä maailmaa kaada.

Koska tämäkin tilaus tehtiin ulkomaille, paketti toimitettiin kotiovelle. Riippuu varmaan vähän maakunnasta, mutta täälläpäin toimituksen hoitaa Kuljetusliike J. Tiainen. Kuskit yleensä soittavat ennen toimittamista, joten olen pari kertaa ohjannut heidät työpaikalleni ja tarjonnut samalla kahvit 😀 Pari kertaa paketti on saapunut myös Matkahuoltoon. Ja pikkupaketit ovat tosiaan joskus päätyneet postiin kirjattuna kirjeenä.

Tavarat oli hyvin pakattu ja suuri plussa tuli Bockingford arkkipakkauksesta: Se oli pakattu tiiviiseen muoviin johon oli liimattu Art Discountin oma tuotetarra, jossa luki paperin nimi ja koko. Siis TOSI iso plussa! Ja tottakai hassua ääntä pitävällä pakkauksella piti vähän leikkiä. Lapsi on terve kun se leikkii. Jackson's pakkaa arkkinsa yleensä suhteellisen löyhään muovipussiin jonka päällä ei lue mitään. Niiden varastointi on todella turhauttavaa puuhaa. Tämän pakkauksen sai asetella nätisti muiden arkkipakkausten päälle ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja tuo seurantatunnus oli todella iso asia. Postikulujen suuruus kuitenkin jäytää pikkasen, joten mitään jonnenjoutavia pikkutilauksia en lähtisi ArtDiscount.uk:hin tekemään. Nyt minulla onkin sitten paperia kuukausiksi ellei jopa vuosiksi ainakin tällä tahdilla!


Hahnemühle Britannia Hot Press, Hahnemühle Anniversary jumbo pack, Bockinford hot press


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti